Treballar a innerllops


Contacta amb nosaltres !

Programador@, dissenyador@, redactor@ ó enginyer de sistemes ?? Et sonen expressions com account manager, marketing online, marketing social, adwords manager, account manager, sales asistent@, ... ?? i et sonen inicials com HTM, PHP, HTML, android, SEO, SEM, ASP, SCRIPT, PERL, ANDROID, ... doncs pots formar part d'algún dels nostres grups de treball o fer una estada en pràctiques homologada a innerllops. Si vols formar part de innerllops o treballar en alguna de les empreses col·laboradores, omple el formulari a peu de pàgina o envia el teu curriculum a info@innerllops.com

innerllops aspira a ser un tipus diferent d'organització. És impossible detallar tots els possibles escenaris ètics en els que podem operar. Confiem en el bon judici del nostre compromís de mantenir un alt nivell d'integritat per a nosaltres i per a la nostra empresa. Esperem que tots els innerllops es guiïn per la lletra i l'esperit del nostre Codi de conducta.

I recorda ... no siguis malvat, i si veus alguna cosa que creus que no és correcte - digui-ho !!


Aspiracions

innerllops aspira a ser un tipus diferent d'organització. És impossible detallar tots els possibles escenaris ètics en els que podem operar. Confiem, confiem en el bon judici del nostre compromís de mantenir un alt nivell d'integritat per a nosaltres i per a la nostra empresa. Esperem que tots els innerllops es guiïn per la lletra i l'esperit d'aquest Codi de conducta.

I recorda ... no siguis malvat, i si veus alguna cosa que creus que no és correcte - digui-ho !!

 

Darrera actualització [12 de març de 2018]

Aquest Codi de Conducta de innerllops ha estat ideat i reformulat per proporcionar orientació adicional sobre els factors a tenir en compte en determinar si hi ha un conflicte d'interessos, i fer altres canvis tècnics i administratius, incloent les disposicions relatives als controls, lleis de competència i les lleis contra el suborn.

Formulari per contactar amb innerllops

 

© innerllops 3.0