Què és Adwords
AdWords és el programa de publicitat online de Google que li permet arribar a clients nous i millorar el seu negoci. Amb Adwords podrà triar on publicar el seu anunci, establir el pressupost adequat i mesurar l'impacte del seu anunci. No hi ha compromís d'inversió mínima i pot aturar o cancel·lar la publicació de l'anunci en qualsevol moment.

Arribi a les persones que estan buscant els seus productes i serveis i a les que naveguen per llocs web relacionats amb els productes que ven. Amb les licitacions de cost per clic (CPC), només se li cobrarà quan un usuari faci clic al seu anunci.

Augment de les visites a les botigues

AdWords us pot ajudar a donar a conèixer la seva botiga física i fer que hi hagi més visites de clients potencials. Pot orientar a ubicacions específiques perquè es mostrin només a les persones que estiguin fent cerques a la seva zona o prop d'ella. També podrà captar clients potencials si afegiu l'adreça, el número de telèfon i el mapa de l'empresa a un anunci. D'aquesta manera, és encara més fàcil que les persones busquin i visitin la seva empresa.

Augment de les trucades telefòniques

AdWords us pot ajudar a rebre més trucades telefòniques a l´empresa. Pot mostrar el número de telèfon en el seu anunci i, així, les persones podran trucar immediatament. A més, els usuaris mòbils poden trucar només amb un clic en un botó.

Impuls de les vendes online

Si ven productes online, pot utilitzar AdWords per generar més comandes. Situeu l'anunci just davant dels usuaris quan estiguin cercant el producte i enllaçeu-los directament amb la pàgina en què poden comprar-lo. També pot controlar els clics que condueixen directament a comandes al seu lloc web. Això l'ajudarà a mesurar i a millorar el retorn de la inversió (ROI) de la seva publicitat.

Impuls dels leads online

Si voleu que els clients potencials omplin un formulari de contacte al seu lloc web, pot fer que el seu anunci redirigeixi directament a la pàgina, de manera que augmentaràn les possibilitats que un clic es converteixi en un lead. També pot destacar qualificacions de l'empresa o una opinió d'un tercer en el seu anunci. Així, les persones tindran més motius per visitar el lloc.

 

© iCREK 3.0