Benvinguts a Innerllops

Gràcies per utilitzar els nostres productes i serveis. Els serveis són proporcionats per Catalanhost, ubicat al Passatge Can Trona, 23 A, 17176 de Joanetes, Girona, Catalunya, España.

En utilitzar els nostres Serveis, vostè està d'acord amb aquests termes. Si us plau, llegeixi atentament.

Els nostres serveis són molt diversos, així que de vegades inclouen clàusules addicionals o requisits del producte (incloent requisits d'edat) que es poden aplicar. Els termes addicionals estaran disponibles amb els serveis pertinents, i els termes addicionals formen part del seu acord amb nosaltres si utilitza aquests serveis.

Ús dels nostres Serveis

Vostè ha de seguir les polítiques posades a la seva disposició als Serveis.

No abusar dels nostres Serveis. Per exemple, no interfereixen amb els nostres Serveis o tracti d'accedir-hi utilitzant un mètode que no sigui la interfície i les instruccions que proporcionem. Vostè pot utilitzar els nostres serveis només segons el permès per la llei, incloent les lleis i regulacions de control d'exportació i reexportació aplicables. Podem suspendre o deixar de prestar els nostres serveis a vostè si vostè no compleix amb els nostres termes o polítiques o si estem investigant sota sospita de mala conducta.

L'ús dels nostres Serveis no li atorga la propietat de cap dret de propietat intel·lectual dels Serveis o del contingut a què accedeixi. No pot fer servir el contingut dels nostres serveis a menys que obtingui el permís del seu propietari o en cas contrari li permet la llei. Aquests termes no li atorguen el dret a utilitzar qualsevol marca o logotips utilitzats en els nostres Serveis. No elimini, oculti ni alteri els avisos legals que apareixen en o juntament amb els nostres serveis.

Els nostres serveis mostren algun contingut que no és de innerllops. Aquest contingut és responsabilitat exclusiva de la entitat que ho fa disponible. Podem revisar el contingut per determinar si és il·legal o que violi les nostres polítiques, i podem suprimir o rebutjar mostrar el contingut que creiem violi les nostres normes o la llei. Però això no vol dir necessàriament que revisem el contingut, així que si us plau no assumeixi que ho fem.

En relació amb el seu ús dels Serveis, podrem enviar anuncis de serveis, missatges administratius, i altra informació. Vostè pot optar per rebre algunes d'aquestes comunicacions.

Alguns dels nostres serveis estan disponibles en els dispositius mòbils. No utilitzeu aquests serveis d'una manera que el distregui i/o li impedeix obeir les lleis de trànsit o de seguretat.

El seu compte de innerllops

És possible que tingui un compte innerllops per poder utilitzar alguns dels nostres serveis. Vostè pot crear el seu propi compte innerllops, o el seu compte innerllops pot ser assignats a vostè per un administrador, com el seu Cap o en alguna institució educativa. Si utilitza un compte innerllops que li ha assignat un administrador, es poden aplicar termes addicionals o diferents i el seu administrador està autoritzat per accedir o desactivar el seu compte.

Per protegir el seu compte innerllops, mantingui la seva contrasenya confidencial. Vostè és responsable de l'activitat que ocorre a través del seu compte innerllops. Intenti no tornar a utilitzar la contrasenya del compte innerllops en aplicacions de tercers. Si s'assabenta de qualsevol ús no autoritzat de la seva contrasenya o compte innerllops, segueixi aquestes instruccions.

Privacitat i Drets d'Autor de Protecció

Les polítiques de privadesa de innerllops expliquen com tractem les seves dades personals i protegim la seva privacitat quan utilitza els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta que innerllops pot utilitzar aquestes dades d'acord amb les nostres polítiques de privadesa.

Responem als avisos de suposades infraccions de drets d'autor i cancel·lem els comptes dels infractors reincidents d'acord amb el procés establert en la Llei de Copyright i de Copyfreedom.

Proporcionem informació per ajudar els titulars de drets d'autor a gestionar la seva propietat intel·lectual online. Si vostè pensa que algú està violant els seus drets d'autor i ho desitja notificar, vostè pot trobar informació sobre la presentació d'avisos i la política de innerllops sobre com respondre als avisos al nostre Centre d'Ajuda.

El seu contingut en els nostres Serveis

Alguns dels nostres serveis et permeten pujar, emmagatzemar, enviar o rebre contingut. Vostè conservarà la propietat dels drets de propietat intel·lectual que vostè porti a terme en aquest contingut.

Al carregar, emmagatzemar, enviar o rebre contingut a través dels nostres Serveis o, estarà concedint a innerllops (i aquells amb qui treballem) una llicència mundial per utilitzar, allotjar, emmagatzemar, reproduir, modificar, crear treballs derivats (com ara els resultants de traduccions, adaptacions o altres canvis que fem perquè el seu contingut funcioni millor amb els nostres Serveis), comunicar, publicar, executar públicament, mostrar públicament i distribuir aquest contingut. Els drets d'acord que atorga a aquesta llicència són per al propòsit il·limitat de funcionament, promoció i millora dels nostres serveis, i desenvolupar-ne de noves. Aquesta llicència continua fins i tot si deixa d'utilitzar els nostres Serveis. Alguns Serveis poden oferir formes d'accedir i eliminar contingut que s'hagi proporcionat a aquest servei. A més, en alguns dels nostres Serveis, hi ha condicions o ajustos que limiten l'abast del nostre ús dels continguts presentats en aquests serveis. Assegureu-vos que disposa dels drets necessaris per concedir-nos aquesta llicència per a qualsevol contingut que enviï als nostres Serveis.

Per a més informació sobre com innerllops utilitza i emmagatzema contingut en la política de privacitat o condicions addicionals per a serveis particulars. Si vostè envia comentaris o suggeriments sobre els nostres serveis, podem utilitzar els seus comentaris o suggeriments sense compromís per a vostè.

Sobre Programari en els nostres Serveis

Quan un servei requereix o inclou programari descarregable, aquest programari pot actualitzar automàticament al dispositiu una vegada que una nova versió o una característica es faci disponible. Alguns serveis poden deixar d'ajustar la configuració d'actualitzacions automàtiques.

No podeu copiar, modificar, distribuir, vendre o arrendar cap part dels nostres Serveis o programari inclòs, ni pot realitzar enginyeria inversa o intentar extreure el codi font d'aquest programari, tret que les lleis prohibeixen aquestes restriccions o vostè tingui el nostre permís per escrit.

El Programari de codi obert és important per a nosaltres. Alguns programes de programari utilitzats en els nostres serveis poden ser oferts sota una llicència de codi obert que posarem a la seva disposició. És possible que hi hagi disposicions de la llicència de codi obert que invaliden expressament alguns d'aquests termes.

Modificar i finalitzar els nostres serveis

Estem constantment canviant i millorant els nostres serveis. Podem afegir o eliminar funcionalitats o característiques, i podem suspendre o aturar un servei complet. Vostè pot deixar d'utilitzar els nostres serveis en qualsevol moment, encara. innerllops també podrà deixar de prestar-li els serveis, o afegir o crear nous límits en qualsevol moment. Creiem que vostè és propietari de les seves dades i la preservació del seu accés a aquestes dades és important.

Les nostres Responsabilitats i garanties

Oferim els nostres serveis utilitzant un nivell comercialment raonable d'habilitat i cura, i esperem que vostè gaudeixi del seu ús. Però hi ha certes coses que nosaltres no prometem sobre els nostres serveis.

Excepte com expressament indicat en aquests termes i condicions addicionals, ni innerllops ni els proveïdors ni els distribuïdors de innerllops prometen res específic sobre els serveis. Per exemple, no fem cap compromís sobre el contingut dins dels serveis, les funcions específiques dels serveis, o la fiabilitat, disponibilitat o capacitat per satisfer les seves necessitat. Oferim els serveis "tal qual".

Responsabilitat pels nostres Serveis

Quan sigui permès per la Llei, ni els proveïdors ni els distribuïdors de innerllops, ni innerllops, no es fan responsables per pèrdua de beneficis, ingressos o dades, pèrdues financeres o, conseqüentment punitius indirectes.
En la mesura permesa per la Llei, la responsabilitat total de qualsevol garantia, es limita a la quantitat pagada amb nosaltres per exercir els serveis o, si és el cas, suministrar-li els serveis de nou.
En tots els casos, innerllops i els seus proveïdors i distribuïdors, no seràn responsables de qualsevol pèrdua o dany que no sigui raonablement previsible.

Utilitza per negocis els nostres Serveis

Si utilitza els nostres serveis en nom d'una empresa, aquesta empresa accepta aquests termes. Serà obligatori mantenir indemne i indemnitzar innerllops i els seus afiliats, funcionaris, agents i empleats de qualsevol reclam, demanda o acció que sorgeixi per accions relacionades amb l'ús dels Serveis o per violació d'aquests termes, incloent la responsabilitat o despesa ocasionada per les reclamacions, pèrdues, danys, litigis, resolucions, costes processals i honoraris d'advocats.

Sobre aquests Termes

Podem modificar aquests termes i els termes addicionals que s'apliquen a un servei, per exemple, reflectir els canvis en la llei o canvis en els nostres serveis. Vostè ha de mirar els termes amb regularitat. Els canvis no s'aplicaran amb caràcter retroactiu i entraran en vigor no abans de quinze dies després que es publiquin. No obstant això, els canvis que aborden noves funcions d'un Servei o els canvis fets per raons legals es faran efectius immediatament. Si vostè no està d'acord amb els termes modificats per un servei, s'ha d'interrompre l'ús d'aquest servei.

Si hi ha un conflicte entre aquests termes i els termes addicionals, els termes addicionals controlen aquests conflictes.

Aquests termes controlen la relació entre innerllops i vostè. No representen cap dret de terceres persones o empreses beneficiaries.

Si no compleix amb aquests termes, i que no es prenen mesures immediatament, això no vol dir que estem renunciant a qualsevol dret que puguem tenir (com l'adopció de mesures en el futur).

Si resulta que un terme en particular no és aplicable, això no afectarà a cap altre terme.

Les lleis Catalanes i Espanyoles, amb exclusió de conflicte de lleis a Girona, s'aplicaran a qualsevol disputa que sorgeixi de o es relacioni amb aquests termes o dels Serveis. Totes les reclamacions derivades o relacionades amb aquests termes o dels Serveis es litigaran exclusivament als jutjats d'Olot.

Per obtenir informació sobre com posar-se en contacte amb innerllops, si us plau visiti la nostra pàgina de [Contacte].