Happy Year = Feliç Any


El reconeixement de la propia naturalesa de les coses. Per que la dimensió de la nostre existència està connectada amb totes les existències. Desitgem un bon any a totes les persones que gràcies a elles podem admirar la bellesa del planeta que ens acull.Considerat un dels millors videos de l'any amb 3 milions de visites la primera setmana a innerllops™ens hem sumat a l'energia de GoPro.

Internet ha canviat la vida de les persones de manera irreversible de com era la vida abans d'internet. Per fí, l'accés al coneixement i aprenentatge sense filtres, sense intermediaris, cadascú a la velocitat que necessita i un allau de dades com no havia imaginat mai ningú. Per això cal aprendre i ensenyar als fills a utilitzar Internet de forma segura explorant enmig d'un coneixement universal sense límits. A mesura que madurem, hem d'aprendre a utilitzar Internet de forma més segura i responsable per assolir els objectius que cadascú tingui a la vida.

Recorda que és important conèixer els llocs que visiten els teus fills a Internet. Si tens nens petits, pots utilitzar Internet amb ells. Si els teus fills són més grans, pots parlar amb ells sobre el tipus de llocs que els agrada visitar i sobre el contingut que resulta inadequat per a la família. Els pares haurien de saber que poden consultar les pàgines que han visitat els nens a través de l'historial del menú del navegador o utilitzar eines de filtrat com, per exemple, Google SafeSearch

 

© innerllops™